Recensioner

Jag recenserar och beskriver sexleksaker ur ett tillgänglighetsperspektiv. Mina recensioner kan du hitta på den här sidan. För den vars motorik, syn, hörsel, rörlighet, känsel skiljer sig från normen ska det finns information om vad som krävs för att använda sexleksakerna.   Mitt mål med recensionerna är att de ska bli intressanta och uttömmande, men de ska inte kännas snaskiga. Raka! Kan den här produkten användas utan fungerande syn? Krävs handstyrka? Rörlighet? Jag är inte heller en klassisk recensent som poängsätter produkterna för det som är bra för mig kan vara totalt värdelöst för nån annan och tvärt om. Fördelar och nackdelar med produkterna utifrån olika funktionspersektiv kommer dock att framgå.

Jag samarbetar med två butiker som jag får köpa produkterna av med en ordentlig rabatt. (Annars skulle jag inte kunna genomföra det här.) Jag följer skatteverkets regler till skillnad från många bloggare idag.

Passion Of Sweden Som funnits med mig från start 2017, med fantastisk öppen inställning  och har ett trevligt sortiment online på passionofsweden.se

Miss Amour Ny butik i Borås med engagemang att nå ut till alla kunder oavsett funktionsförmåga.  www.missamour.se  Om du använder rabattkoden ”Sexsomfunkar” får du 10% rabatt på hela ditt köp hos Miss Amour!

Recensioner

Sånt som vibrerar

Sånt som inte riktigt vibrerar

Dildos och dongs

Njutningshöjare

Baksaker

  • Black Classic medium buttplug